Helt slut !

Jaa då va första veckan på praktiken slut då. Har varit otroligt roligt, men är helt slut. Började halv åtta imorse & slutade nio nu ikväll. Skapligt trött i benen och huvudet kan jag lova. Men trivs hur bra som helst på praktiken så det är väldigt skönt :) Min handledare är klockren, fast hon är 20 år äldre än mig så har vi så mkt gemensamt & kan skämta om allting o så :) Känns väldigt bra. De andra personalen är också bra så det är bra. Räknade ihop mina timmar för denna vecka igår och det blev 46,5 timmar så inte konstigt att man är slut. Har ju jobbat kvällar alla dagar förutom en också. Men nästa vecka blir slapp iallafall =) Är ledig måndag o tisdag o på onsdag jobbar jag 8,00-14,00. Sen fredag kväll, lördag o söndag dag. Jobbar ju alla helger på fem veckor nu. Är bara ledig en lördag o en söndag o de blev som tur va min födelsedag o dagen efter :) Så då kan jag supa på min födelsedag som jag tänkt ;D Blir fest hos mig då xD

Hoppas att min handledare fixar sommarjobb åt mig som hon sa :) Skulle vara kanon ! Behöver verkligen ett sommarjobb o inget kunde ju va bättre än det här. Har blivit kär i tanterna de är så underbara :) som igår när de satt ute på balkongen o solade sig med sina solhattar som tänkte hela huvudet på de o halva ryggen o solbrillorna som tänkte hela ansiktet ;D

Kommer sakna de som fasen efter de här fem veckorna :/ Men som sagt bara att hoppas på sommarjobb o även extrajobb i höst som de sa att de behöver =)


Finns inte så mkt mer o skriva. Har inte gjort annat den här veckan än o varit på praktiken o sovit i stort sett...

Imorgon blir det iallafall att äta lunch med mamma o hennes väninna o så ska jag tvätta så jag har några rena kläder igen . Har inte hunnit med ett dugg denna vecka känner jag. Har nyss städat också . såg hemskt ut hemma.. Men nu är det rent o fint =)

Nää nu orkar jag inte skriva mer. Veckan som kommer blir väl inte heller så händelserik, bara praktik o sen slöa. Blir ju inte en lugn stund när man jobbar. Bara springer överallt som en yr höna ;D Men ska inte klaga, hellre att det finns saker o göra hela tiden än att man bara sitter o glor :)

Nää godnatt o sov gott, gott folk för det ska jag göra ! Kudden ligger o ropar på mig här bredvid :)

Praktik

Ja då har praktiken börjat nu då. Känns riktigt bra faktiskt. Mycket bättre än hemtjänsten. Min handledare är kanon också . Trivs hur bra som helst med henne :) kommer bli fem underbara veckor. Tråkigt bara att jag bara jobbar kvällar o helger typ. Är ledig en lördag & söndag på fem veckor. Som tur va så blev det ju på min födelsedag och dagen efter som jag är ledig så det är ju bra:)  Det var inga problem med att få ihop mina timmar heller. 186 timmar typ så är ledig på måndag så 176 timmar kommer jag ha praktik. Så skönt att jag slapp samma problem som en del andra i klassen. Slapp också de dementa som jag hoppades på :) Det är bara dementa på våning 2 och jag är på våning 3 så det är bra.

Känner mig också mkt mer förberedd till den här praktiken än vad jag gjorde i höstas.

Förhoppningsvis får jag ju sommarjobb där också. Min handledare frågade mig ju igår när jag bara varit där en halvtimme om jag har sommarjobb o eftersom jag inte har nåt så sa hon att hon skulle fixa det till mig vilket känns kanon :) Har även chans till extrajobb i höst =) Så för tillfället så känns allting kanon :)
Men som sagt lär vara sliten efter de här fem veckorna. Bara nu i helgen så har jag praktik från 7,30-21,00.. Så jag vet ju vad jag gör på måndag när jag är ledig . SOVER!! =)

Nää dags & krypa ner nu. Börjar åtta imorgonbitti...


Påsklovet är över

Ja då börjar skolan imorgon igen då . Veckorna bara rusar iväg. Känns som det va igår man gick från skolan o såg fram emot ett härligt lov .. O imorgon ska man tillbaka till skolan igen ..

Ligger fortfarande hemma o mår piss :/ Genomförkyld till max, kan inte andas genom näsan o halsen är full av slem .. Låter som en anka eller nåt när jag pratar, hahaha . Ingenting hjälper ju heller, har levt på hostmedicin o nässpray hela veckan men det hjälper ju inte så :/ näsan är helt knallröd också av allt snytande hela tiden så ser ut som en clown ;p
Hoppas på att komma iväg till skolan imorgon men verkar inte bli nåt .. :/ Känns inte alls kul att ligga hemma & må dåligt när det är jätte fint sommarväder ute o alla kompisar ska iväg o grilla o ha skoj ! :(

Påskafton!

Ja då va det påskafton idag då .. Pappa hämtar mig om en timme :) ska till farmor & farfar, ska äta påskmiddag =)
synd bara att jag mår ännu sämre idag :/ Har fått ännu mer hosta och har jätteont i halsen .. kan knappt svälja ..
Hoppas inte att jag blir sjuk lagom till praktiken igen .. :/ Vet inte vad jag gör då ...

Så blir väl att ligga hemma & ta det lugnt fram tills på tisdag när skolan börjar igen.

Nää dags o göra sig iordning tills pappa kommer.

Miss you!

Fan va jag saknar dig :/ Går inte en dag utan att jag tänker på dig .. Vill verkligen att det ska bli vi igen .. Det skulle betyda så otroligt mkt för mig. Varenda dag går jag o hoppas på att du ska ringa eller komma hit o säga att du vill ha tillbaka mig :( Vet inte vad jag ska göra för att sluta tänka på dig... Varenda gång jag blundar så är det dig jag ser, kan inte tänka på nånting annat än dig, allt roligt vi gjort & hur bra jag skulle må med dig. När vi va tillsammans så gick det inte en dag utan att alla påpeka hur glad jag var hela tiden, men nu känner jag mig allt annat än glad...  Vilket inte är konstigt för jag har aldrig haft såhär starka känslor för nån förut .. :/ Känns inte som att nånting har en mening längre.. :/:/ Önskar att jag kunde få dig att inse hur mkt du betyder för mig. Men för dig verkar jag inte betyda nånting. Det va bara o göra slut o sen va allt klart .. Eftersom att du aldrig hör av dig eller nånting så .. :/ Men skönt för dig iallafall att du inte verkar ha det lika jobbigt som mig... Fan när jag äntligen öppnade mitt hjärta o vågade lita på en kille igen så blir jag sårad ännu en gång :/ Fattar inte varför det alltid blir såhär för mig när alla andra hittar den rätte...



Usch idag känns allting bara DEPPIGT ! Trist väder är det ute också .. vart är solen? :/
Vill bara lägga mig under täcket & försvinna ... Så less på allting !! Inte ens skolan känns rolig längre... Jag som har trivts i skolan ända sen i höstas när vi börja & den känns också pissig nu ... Som sagt va har ingen lust med nånting längre..

Sjuk!

Usch va less jag blir ! Har verkligen sett fram emot det här lovet o så blir jag sjuk :/ Ligger hemma & är genomförkyld & hängig.. :/ Orkar inte göra nånting mer än o ligga i soffan o glo på tv/film... Ännu mer less blir jag när jag tittar ut genom fönstret o ser att solen skiner.. Jag som verkligen har sett fram emot det här fina vädret o värmen o så blir jag sjuk .. Usch säger jag bara ! Hoppas att jag blir frisk snart ... Men det är säkert Tessan A som smittat mig med tanke på hur sjuk hon va i skolan förra veckan när vi jobba med stroken ;)

Ingen ifyllnad av tatueringen blev det igår heller för det är en liten sårskorpa kvar så får väl vänta till helgen eller nåt .. :/ Hoppas den försvinner snart bara så jag kan bli klar med tatueringen :) Hitta en till igår också som jag är väldigt sugen på att göra så får väl se ;)


Ligger o funderar på ifall jag orkar gå upp till stan o köpa mig en ny vårjacka. Känns som det behövs för det börjar bli lite varmt att gå i dunjacka.. Men har ju inte så mkt val eftersom dragkedjan på min enda vårjacka gick sönder ... Saknar krokek lite faktiskt när det är såhär fint väder ute. Det är så mysigt att sitta på mammas & pappas veranda/altan o njuta av värmen. Men här sitter jag i min lägenhet o ruttnar. haha .. Kan visserligen öppna båda fönstren i vardagsrummet o sitta där o njuta av solen men det blir ändå inte samma sak. Plus att jag är höjdrädd så känns inte så lockande att sitta på fönsterbrädan 6 våningar upp.


Nää dags o krypa ner under täcket i soffan igen o mysa.. synd bara att man känner sig så himla ensam när man är sjuk . Vore ju inte fel o ha nån som man kan va social med o som pysslar om än ;D

Sool!

Så underbart med sol & värme :) Mår så himla bra o allting känns så positivt ! Även om det inte alltid är det så mår man bättre när solen skiner.

Va med Christian igår för en gångs skull o han fick världens damp. Satt o kolla på tv o så börja han kasta locket till dvd skivorna på mig, o jag kasta tillbaka, sen börja han kittla mig istället o jag försvara mig ju såklart xD o sen blev det världens krig ;D Vi höll på o kittlades o massa i typ 1,5 timmar.. Så fick han för sig att han skulle ha ner mig i badkaret o sätta på duschen . hahah . men det gick ju inte så bra för honom för han blev blötare än mig :D Han hade sina metoder för att lyckas som tyvärr inte gick så bra ! xD hahahaha.

Kom nyss hem från forsa . Jennifer har tatuerat sig. Skönt att få sitta bredvid o kolla på när andra lider för en gångs skull ;p Skulle fyllt i min tatuering men det va lite sårskorpor kvar så det får vänta några dagar. Sen kom Christian dit o skulle fixa till sin tatuering lite på armen o så åkte jag med honom hem ;D Sitter & väntar på att Linda ska bli klar så vi kan fika :) Ska bli gott med te xD Va ju några dagar sen jag drack det ;p Vi har nog blivit beroende av det , haha xD
Trevligt att man kan umgås med vissa av klasskompisarna även utanför skolan :) 

Nää om jag ska leta fram några andra kläder o ha på mig , Svettas ju ihjäl i jeans o tjocktröja ^^ Sen äre dags för mig o gå :) 

Ha en fortsatt trevlig dag för det ska jag ha !  


Påsklov!

Äntligen har det efterlängtade påsklovet anlänt ! Så underbart skönt o ingenting speciellt har vi o plugga på heller under lovet, bara läsa klart sista 10 sidorna i boken o skriva en bokrecension men det går snabbt :) Stroke arbetet blev vi klara med i onsdags också o det redovisade vi igår o det gick riktigt bra tyckte jag =)

sitter här i pyjamas, har nyss stigit upp, ska väl äta frukost snart o lägga i en maskin tvätt... Blev ingen skola idag, för jag mådde skit imorse när jag vakna , jätte ont i ryggen så jag knappt kunde röra mig, somnade om direkt o sen vakna jag vid halv elva o det tog mig typ 20 min o komma upp ur sängen. Men det är bättre nu när jag rört lite på mig som tur är . hoppas bara inte att mina rygg problem som jag hade när jag va 14-15 håller på att komma tillbaka. Vill inte gå till sjukgymnaster igen o absolut inte göra akupunktur.. :O Ser jätte läskigt ut .. Ska försöka ta mig bort till stan sen iallafall o lämna tillbaka mitt värdelösa nagellack o posta lite papper osv.

Nää dags o försöka äta lite frukost o sen slänga in tvätten i maskinen o göra sig iordning !

Om nån har lust o hitta på nåt ikväll så ring eller skicka sms är ni snälla :)

RSS 2.0