Yes jag kom in :)

Äntligen slipper jag gå och hoppas ! Fick papper idag att jag kom in på utvecklingsstörning i höst :) Är jätteglad ! Nu får jag äntligen utbildningen som jag velat ha hur länge som helst =) Mkt roliga personer också som valde det så det blir nog en jättebra klass tror ja :)


Uttråkad

Tänk va sakta klockan går när man väntar.. Känns som att klockan aldrig blir fyra.. Vill bara ut till mamma och pappa och slappa :) Det var längesen man var i krokek och hälsade på de. Mamma och syrran kommer ju hem ifrån gran canaria idag :) Pappa och jag ska hämta de på arlanda ikväll ! Tyvärr blev ju planet en timme försenat så de landar inte förrens kvart i 10 ikväll ..

Undrar vart det fina vädret tog vägen?!?! Saknar det som fan. Vill sola o bli brun, jag som sa till mamma att jag skulle va brunare än henne när hon kom hem ;p det gick inte så bra...
Hoppas det fina vädret kommer tillbaka snart så man kan tälta igen, inget vidare o tälta i regnet direkt..

Dags att göra sig iordning innan pappa kommer. Ha en bra dag allihop :)

Fredag!

Idag har äntligen dagen kommit som liia & jag väntat på väldigt länge :) För vi ska nämligen till Katrineholm ikväll och gå på krogen ! Det ska bli väldans trevligt =D Chrille, forting issa & danne ska också följa med såklart ! Blir nog en trevlig kväll hoppas jag :)

Sitter och väntar på att folket ska komma så att vi kan sätta igång med grilningen för jag är väldigt hungrig ! =)


Men nu är det dags att sätta igång med pommen ! Tack o hej ! :)

RSS 2.0