Skolan har dragit igång !

Ja då har skolan börjat igen .. Känns riktigt kul och jag är väldigt taggad inför sista terminen :) Tyvärr så kan jag inte va med på avslutningen som jag sett fram emot så mkt :/ För de har nämligen flyttat den till den 22e december, samma dag som vi åker till cypern ..


Idag har jag inte gjort alltför mkt, varit på stan med mamma en sväng, sen varit med Jeckii & borgsjö :) Vi åt på napoli och åkte runt och pratade lite skit :) Avslutade kvällen med att spela kort hos jeckii .. Men så bestämde sig jeckii för att sova över hos mig, vilket jag blev väldigt glad över så jag slapp sova ensam ! :D

Nää dags att göra läxan som jag kom på ska vara klar imorgon, sen är det nog dags att sova :) Godnatt !

Ny säng

Ja då ligger jag äntligen i nya sängen! Har längtat så länge efter detta :) Var ju dock en hel vetenskap att få hem sängen men efter mkt skratt så låg den äntligen på taket :D Det var väl  tur att vi hade med oss jeckii för annars hade nog inte madrassen legat kvar på taket xD Tog ju några timmar att skruva ihop den också . Blev klar för nån timme sen.. Höll på i säkert 3-4 timmar.. Hur mkt skruvar & skit som helst...

Hann tyvärr inte med några karuseller ikväll, men det får bli imorgon istället :)

Blir väl att krypa ner i sängen & sova strax , älsklingen ska ju upp tidigt imorgon och jobba.. O jag längtar efter att krypa ner i nya sängen :) Nya kuddar blev det också såklart ! =)

Uppdatering kommer när jag har tid.. Nu kommer jag bo på marknaden och karusellerna fram till söndag :D

Godnatt !!

Bakis som fan !

Usch fy och blä ! såhär dåligt har jag inte mått på evigheter.. Blev lite mkt dricka för min del igår.. Men trevligt hade jag :)

Började med att jag va ute hos farmor & farfar i nävekvarn xD Vi grillade och drack vin ! iallafall vissa av oss :D Deras nyinglasade balkong som pappa byggt för ett par veckor sen blev riktigt fin ! Så jag tipsade pappa om att nästa år när han blir arbetslös så borde han söka jobb som snickare ! Eftersom han även byggt villan som de bor i ute i krokek ! :)
Det var en sjukt trevlig kväll och för en del av oss blev det väl lite mkt vin ! ;D hahaha . Speciellt när farfar skulle hälla upp kaffe & hällde kaffet på fatet och la blåbärspajen i kaffekoppen :D

Sen vid 21,00 åkte vi hem från farmor och farfar . Jag åkte hem till mig och där väntade älskling liia chrille johnny o matilda :) Vi fortsatte dricka och sen bar det av till Nyköping för att gå på krogen när vi kom på att vi inte hade några pengar till inträde så det va bara att åka hem igen ;D hahaha..


Men man får lida idag för att man hade roligt igår ;p Gick ju åt ett par flaskor vin , några groggar (minns ej hur många) och en del öl (som jag annars inte dricker i vanliga fall, men säkra källor säger att jag drack öl igår )..
Men det är väl bäst att passa på & ha trevligt för på måndag börjar ju skolan igen så då blir man ju överöst med plugg!

Nää nu ska jag göra lite mat och lägga mig framför tvn med en stor godispåse :)



Morris leker med Jeckiiis nyckelband :) (Bild tagen av jeckiii)

Morris fokuserar på jeckiiis nyckelband ;D (Bild tagen av Jeckiii)

Sommarlovets sista vecka !

Ja då är sommarlovet snart slut, sista veckan kvar nu .. Helt sjukt vart har sommaren tagit vägen?? Känns inte som att man har gjort någonting speciellt. Har mest bara umgåtts med vännerna, festat och njutit av solen. Fick ju ett underbart schema iallafall :)

Måndag ; 12,10-15,10
Tisdag; 8,10- 11,10
Onsdag; 9,50-13,30
Torsdag; LEDIG ! :)
Fredag; 8,10-15,10

Så det finns väl inte så mkt att klaga på när det gäller schemat iallafall =) Så fick jag ju Emelie i samma klass också så det är trevligt :) blir nog en bra höst ! =)



Sitter hemma med Jeckii & älskling :) Har nyss ätit fläskfile, pomme & hemmagjord tzatziki =) mumsigt värre !
Ska spela en omgång kort tror ja sen ska nog jeckii åka hem & vi ska sova för älskling ska upp halv 9 imrogon :)

Imorgon 13,00 så bär det av till rejmes för vi ska låna en sprillans ny c70 och provköra i 3 timmar imorgon :) Riktigt nice ! Jag är helnöjd ! Vill absolut ha en sån bil :)

Nää dags att va social tror ja :)


RSS 2.0